افغان موج   

برابری دیه زن و مرد ...

در این زمینه احمد محمدی نماینده ولی فقیه در اونجا گفت : قبلاً در شرع متونی و فقه و قانون اساسی ما دیه زن نصف دیه مرد تعیین شده است . این موضوع بر اساس استناد قرآنی است . ولی حالا تصمیم گرفتیم از لج عربها در اصلاحات از عربستان سبقت بگیریم و چون بیمه ها هنگام ثبت نام از زن و مرد مبلغ مساوی میگیرند پس خسارت هم باید مساوی باشد تا هی رستگار شویم...

به نظر من این سرعت از استحاله زیاد است ، در عربستان فعلا رسیده به حلال کردن مشروبات الکلی ... اگر حکومت اسلامی در ایران هر قرن یک قدم درمسیر اصلاحات بردارد ...

 قرن 22 حلال شدن مشروبات ، قرن 23 ممنوعییت اختلاس ، قرن بعدی ملغی شدن جدا سازی زن و مرد ، و قدم به قدم تا قرن 30 به برابری زن و مرد و مزخرف بودن حجاب هم میرسد. در تواریخ بعدها خواهند نوشت که در قرن 21 جانوران اشکولی بودند که به خودشون میگفتن " اشرف مخلوقات " ...

ولی به اندازه حیوان برای خودشون و بقیه ارزش قائل نبودند . مثلا برای حمل حیوانات آنها را در کامیون و نیسان جدا سازی نمیکردند ، خرهای نر در یک نیسان ، خرهای ماده در نیسانی جدا ! ولی برای مردم جدا سازی زن و مرد را قانون کرده بودند .

تنها سوالی که میماند تا قرن 30 که مردم حق پیدا میکنند به صورت طبیعی نفس بکشند یا انتخاب کنند ، جهان صنعتی و در حال توسعه به کجا رسیده است ؟

جواب : اونا دیگه نیستند از زمین کوچ کردند به کرات و کهکشان دیگه و از اونجا میرینن تو سر مسلمین جهان در زمین ، و مسلمین هم منتظر ظهور مهدی و روزهای خوب میمانند.

سوال آخر : پس برجام چی میشه ؟

برجام همیشه سرجاشه و مذاکرات مسلمین جهان با خودشون ادامه دارد ...

بعد از نشست گروه صنعتی جی 20 ، حکومت اسلامی ایران اورانیوم را از 300 کیلو گذراند. همان مقدار آب سنگین از اراک وارد کرد. گره روسری ها را محکمتر کرد . حجاب را تیتر کرد . این تیترها با هم خیلی مهم است . میشود واجبی برای پشم ائمه اطهار درست کرد و آمریکا را سوسک کرد ...

ترامپ گفت با آتش بازی نکنید ، مکرون میرود تهران و قبل از حرکت گفت حتی اگر برجام نقض شود اروپا باز هم میماند ...


الان تنها سوالی که میماند این است منظور از برجام چیست ؟ و اروپا کجایش میتواند یا میماند


گروه بیست اقتصاد بزرگ جهان ، گروهی متشکل از مسولان دولتها و بانک‌های مرکزی بیست اقتصاد مطرح دنیاست . گروه ۲۰ متشکل از قدرتمندترین دولتهای جهان است که در مجموع ۸۵ درصد کل اقتصاد جهان را در اختیار دارند و درهر نشستی تجربیات را به هم منتقل میکنند تا بهتر سواری از مردم بگیرند با سود بهتر...

 در نشست گروه 20 امسال ترامپ با رهبران کره ملاقات کرد . بعد از نشست حکومت اسلامی اورانیوم را کرد و شیر آب سنگین را باز گذاشت. حکومت اسلامی نمیتواند قبول کند که روش گروه 20 برای چپاندن بهتر است بدون درد و خونریزی . حکومت اسلامی هنوز به اقتصاد الاغی امام خمینی و روشهای اسلامی محمد عبدالله در چپاول و راهزنی و غارت مردم باور دارد و عمل میکند . کره شمالی که بمب اتمی را آماده داشت فهمید که با بمب نمیشود امیتاز گرفت . ولی این جماعت که عمرا دستشان به سرش برسد و بتوانند بمب داشته باشند با همین ابزارهای بدوی هی باز میکنند . واین بازی له کردن مردم ، البته طرف اصلی آن غرب است که ادامه پیدا میکند.



دوست عزیز و رفقای موجود به نظر من منصور حکمت روشنفکری بود که تیز هوشی سیاسی بالا و انبوهی نقطه چینهای مثبت و منفی داشت ... مثل آدمها بود .



ولی اغراق هم نکنیم من موافق نیستم که اگر منصور حکمت زنده میماند بشریت معاصر و یا ایران را نجات میداد . نقش و حضور منصور حکمت را در عالم فرضی اگر بخواهیم بازسازی کنیم همان وزن و وسعت و عمق امیرکبیر در زمان خودش را داشت . امیرکبیر در زمان خودش خیلی بود در عالم روشنفکری و تجدد خواهی ... با تمام وزن و قدرتی که داشت در همان کاخ سلطنتی زندگی میکرد و قوانین کاخ را رعایت میکرد .

منصور حکمت روشنفکر تجدد خواهی بود که صورت زنده ماندن و ادامه پیدا کردن ما با 2 صحنه فرضی مواجه بودیم.
 


منصور حکمت اگر میتوانست حرفی جدید در مقام نسخه اقتصادی متضاد با بورژوازی ارائه کند ... که در این صورت نظام اقتصادی موجود اجازه نفس کشیدن هم نمیداد چه برسد به جلسه و کنفرانس...همه موجودی کره زمین آزادانه حق دارند حرف میزنند ، بحث میکنند ، در انتخابات شرکت میکنند و بقیه امورات مرسوم ... تا جایی که خطری جدی برای نظم نوین و اقتصادش نباشند.


صحنه دوم مجهول نیست . منصور حکمت تجدد خواهی بود که فرهنگ کمونیستهای قدیمی را تکانی میداد تا کثرت گرایی را یاد بگیرند و با آن ادامه دهند ، این صحنه هیچ کجایش به نجات بشریت معاصر در کره زمین و یا ایران نمیخورد .



زیبایی علم در چیست؟

شــما امروز می‌توانید معلم ارســـطـــو باشــــید. می‌توانید کاری کنید تا از شدت هیجان مو به تنش سیخ شود. بله، بدون شــک ارسطو همه چیزدانی جامع الاطراف و خردمندی در میان همه اعصار بود؛ اما شما امروز چیزهای بیشتری در مقایسه با او درباره جهان می‌دانید و قادرید فهمی عمیق‌تر از سازوکار همه چیز داشته باشید.

من نمی‌گویم شـما از ارسطو باهوش‌ترید. هوش مهم نیست؛ بلکه نکته اصلی این است که علم، فعالیتی انباشتی است و ما اکنون (بعد از ارسطو) زندگی می‌کنیم. فرزندان و نوادگان ما چطور؟ آن‌ها به ما چه خواهند گفت؟ هرچه باشد، قطعا روند انباشتِی علم با ما به پایان نخواهد رسید! واقعیت این است که دو هزار سال بعد، آدم‌هایی معمولی که تنهـا چند کتاب علمی خوانده‌اند، می‌توانند معلِم ارسطوهای امروز باشند... ریچارد داوکینز
 

.........

 

یادآوری : وقتی تو آزادی نداری تا حرف دلت را بیان کنی مثل جغرافیای ایران ... و یا آزادی هست مثل خارج از ایران ولی حرفی برای بیان نیست . بعد از سقوط صدام فصل بیان شروع شد یعنی حدود 2 دهه پیش . آنها که خواستند در آزادی کامل هرچه داشتند و توانستند بیان کردند . بعد از 2 دهه مثلا چی مونده که مخفی و خفن ، بیان نشده باشه ؟

 

لومپنها الزاما افراد بی سوادی مثل قدیم نیستند ، لمپن امروزی در قرن 21 سواد خواندن و نوشتن و حتی دکترا و دانشگاه دارد . لمپن جدید کسی است که آگاهانه و یا ناخواسته ، از ادبیات و تلاشی غیر سیاسی در جای نامناسب استفاده میکند و یا بالعکس ... شعبان بی مُخهای قرن 21 کراوات هم میزنند ! انتقاد میکنند و جای دوست و دشمن را نشان میدهند . همانها که از بیکاری برای ازادی بیان امضاء جمع میکنند !

 

 

 

 

02.07.2019

اسماعیل هوشیار

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید